Poslední z nosorožců

Chcete-li darovat navštivte: https://goo.gl/GRpW11

Dereck a Beverly Joubert odpovídají na výzvu k ochraně skupiny nosorožců z pytláků v Jižní Africe. Připojte se k nám, abyste je podpořili na cestě, abyste zachránili jeden z nejohroženějších afrických druhů.

Navzdory desetiletím výzkumu trvá mýtus, že roh nosorožce má pro lidi léčivé vlastnosti. Dokonce i dnes je jeden nosorožec po celém světě zabit každých 7,5 hodiny pro svůj roh – a ve volné přírodě zůstává jen 20 000 nosorožců.

Jak jsme 22. září oslavili Den světového rhino, GoPro je hrdý na to, že spolupracuje s několika organizacemi, které se zasloužily o záchranu tohoto majestátního druhu.

Rhinos without Borders je partnerství mezi Nadací Great Plains a společností Beyond. Společná mise je najít správný vzorec zachování, komunity a obchodu, který přinese udržitelnost ve světové divočině. Program Rhinos Without Borders přemisťuje nosorožce v množství, které dosud nikdo neviděl, a stěhoval je z pytláctvím nejohroženějších oblastí v Jižní Africe do nejbezpečnějších regionů v Botswaně. Tři telata se již narodili přemístěným nosorožcům. Ochrana je povede k prosperujícímu ekosystému, který postihuje všechna zvířata kolem nosorožců, a to až do malého chrobáka. Je to model, který organizace doufá, že se rozšíří po celé Africe.

Připojte se k společnosti GoPro při podpoře úsilí těchto organizací, které pomohou přesunout 100 nosorožců do bezpečí. Společně můžeme dokončit to, co začali – a zachránit poslední z nosorožců.

Natočen na fotoaparátu HERO4® od firmy GoPro.com.

Chcete-li licencovat klipy z tohoto videa, přejděte na adresu licensing.gopro.com

Hudba složená Williamem Ryanem Fritchem
williamryanfritch.com/

Další hudba od

Aaron Martin
„Ztracené světlo“
losttribesound.com/

Score Revolution
scorerevolution.com/

Další informace od společnosti GoPro následujte:
Facebook: facebook.com/gopro
Twitter: twitter.com/gopro
Instagram: instagram.com/gopro
Tumblr: gopro.tumblr.com/
Pinterest: pinterest.com/gopro
Vine: https://goo.gl/m3nQz7